Co. van Zhucheng chengpin machines, Ltd

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenIndustriële Fruit Drogere Machine

Vacuüm Industriële Fruit Drogere Machine, de Compacte Drogende Machine van de Structuurtomaat

Goedgetrainde en ervaren werkgevers om al uw vragen te beantwoorden; Bescherming van uw verkoopgebied, ideeën van ontwerp en al uw privé informatie.

—— Gabbe Urbina

„Uw ingenieurstribune uit in hun grongigheid en betrouwbaarheid. Wij overwegen dit zeer belangrijk in het verzekeren van de prestaties van goede kwaliteitsmachines.“

—— Rothwells

Ik ben online Chatten Nu

Vacuüm Industriële Fruit Drogere Machine, de Compacte Drogende Machine van de Structuurtomaat

China Vacuüm Industriële Fruit Drogere Machine, de Compacte Drogende Machine van de Structuurtomaat leverancier
Vacuüm Industriële Fruit Drogere Machine, de Compacte Drogende Machine van de Structuurtomaat leverancier Vacuüm Industriële Fruit Drogere Machine, de Compacte Drogende Machine van de Structuurtomaat leverancier Vacuüm Industriële Fruit Drogere Machine, de Compacte Drogende Machine van de Structuurtomaat leverancier Vacuüm Industriële Fruit Drogere Machine, de Compacte Drogende Machine van de Structuurtomaat leverancier

Grote Afbeelding :  Vacuüm Industriële Fruit Drogere Machine, de Compacte Drogende Machine van de Structuurtomaat

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shangdong, China (Vasteland)
Merknaam: ZCCP

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: normale pakket
Levertijd: binnen een maand
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Functie: Drogend fruit Ben van toepassing voor: industrie
Trefwoord: tomaten drogende machine spanning: 380v/220v
Voorwaarde: Nieuwe Type: Dienbladdroger
Hoog licht:

air dry food machine

,

industrial fruit dehydrator machine

Vacuüm Industriële Fruit Drogere Machine, de Compacte Drogende Machine van de Structuurtomaat

 

Beschrijving:

De drogere de koelingseenheid van gebruiksbitzer, condensatortemperatuur kan bereiken < -75="">

 

Eigenschappen:

1. De verticale cilindrische condensator, compacte structuur, met goed water vangt capaciteit, geen dode hoek, gemakkelijk voor het ontdooien en het schoonmaken.
2. Het vooraf diepvriezen en het drogen het procédé is gebeëindigd allebei op plank.
3. Siliciumolie als omloopmiddel, met hoge nauwkeurigheid van temperatuurcontrole. De uniformiteit ≤ 1℃ van de plankentemperatuur, met eenvormig het drogen effect.
4. Regelbare plankentemperatuur, gecontroleerd, geschikt voor proefneming en productie.
5. Touch screenverrichting, PLC controle, vertonings drogende kromme.
6. Vierkant dienblad gemakkelijk te werken en schoon te maken.
7. Met het laden klep, om droog inert gas te vullen.
8. De facultatieve eutectische functies van de punttest.
9. Facultatieve PC-software om de afstandsbediening te realiseren.
10. De functie van de ozondesinfectie is facultatief.

 

De microgolf wordt uitgegeven door de microgolfgenerator, vormde een sterk magnetisch veld in de holte van de microgolfsterilisatie. De watermolecules in de materiële veroorzaakte hoge snelheids vergeldende motie door de polariteitsverandering in het magnetische veld, wrijvinghitte, en dan voor sterilisatie en diepte-Droogt of het verwarmen.

Vacuüm Industriële Fruit Drogere Machine, de Compacte Drogende Machine van de Structuurtomaat

Producttoepassing:

De vacuümvorstdroger is een geavanceerde Hi-Tech dehydratietechnologie die, maakt het hydrous materialen in de lage temperatuurstatus worden bevroren, dan op de vacuümvoorwaarde, keurt het thermische stralingsmethode om te verwarmen goed, om ijs aan gas direct te sublimeren. Nadat de vochtigheid uit komt, gebruikt het ijs-condensator (koude val) en vacuümapparaat om het watergehalte te ontwateren. Het is een gecombineerde die toepassingstechnologie bij de multidisciplinaire ontwikkeling, met inbegrip van koeling, het verwarmen, vacuüm wordt gebaseerd, biologisch, elektro en de vorst van enz. heeft de Vacuüm het drogen technologie wijd toepassing, zoals voor chemische producten, biologics, gezondheidsproduct, kruiden, landbouwproducten (vlees, poulty, ei, overzees voedsel, groenten en vruchten en enz.)

 

Voordelen

1. De verticale cilindrische condensator, compacte structuur, met goed water vangt capaciteit, geen dode hoek, gemakkelijk voor het ontdooien en het schoonmaken.
2. Het apparaat van de de beschermingscontrole van het koelingssysteem: keur internationale beroemde merkproducten goed, nauwkeurig, stabiel, veilig en betrouwbaar.
3. Het systeem van de hoge drukbescherming: wanneer de druk van de systeemuitlaat meer dan toegestaan, koelingseenheid het lopen automatisch zal afgesneden worden, om ongevallen te verhinderen.
4. Middendrukregelgeving systeem: in het systeem van de dubbel-stadiumkoeling, is de juiste middendruk zeer belangrijk voor verrichtingsprestaties en het leven van het koelingssysteem. Wanneer zal de middendruk onder de vastgestelde waarde, het systeem automatisch beginnen aan te passen. Creeer voorwaarden voor de totstandbrenging van de vriesdroger onbemande verrichting.
5. De beschermingssysteem van de oliedruk: wanneer de oude verrichting van de ijskast, de hydraulische druk van de ijskast controleert, verhinder ijskastschade wegens oliegebrek.
6. Het de beschermingssysteem van de motortemperatuur: wanneer de temperatuur van de ijskastmotor hoger dan de vastgestelde waarde, om de ijskast te beschermen, het systeem automatisch de verrichting van de ijskast zal tegenhouden.
7. Olieterugkeer bij lage temperatuur regelend systeem: wanneer het ijskastwerk onder zeer lage verdampingstemperatuur voor oud hoe te om de koelingsoliebron terug naar het carter te maken zeer belangrijk is (het gebrek aan koelingsolie in het systeem veroorzaakt vaak „gebrande“ ijskast). Wanneer het cartergebrek aan koelingsolie, het systeem automatisch begint om juist olieniveau in het carter duidelijk te maken. Creeer voorwaarden voor de totstandbrenging van de vriesdroger onbemande verrichting.
8. Put het systeem van de temperatuurcontrole uit: wanneer de temperatuur van de ijskastuitlaat te hoog is, begint het systeem automatisch koelsysteem, om het hoge drukdeel van overtemperatureverrichting te verhinderen. Creeer voorwaarden voor de totstandbrenging van de vriesdroger onbemande verrichting.
9. Nat de controlesysteem van de slagpreventie: wanneer de hoge ladingsverrichting van de ijskast, het systeem automatisch tijdens aanpassing kan gaan, de natte slag „vloeibaar effectfenomeen“ zelfs verhinderen. Creeer voorwaarden voor de totstandbrenging van de vriesdroger onbemande verrichting.
10. Automatisch vloeibaar inzamelingsapparaat: wanneer de ijskast op reservewijze is, zal het apparaat automatisch, lopen om vastgelopen koelmiddel in het systeem aan opslagtank te verzamelen om de vorstdroger opnieuw te beginnen.
11. De bescherming van het machinebegin: wanneer het materiaal alle veiligheidsvoorwaarden heeft, zal de machine kunnen beginnen te lopen.
12. het gehele longitudinale, voor en achter gespleten geschikte type van machinestructuur (voor vervoer en het plaatsen).
13. De functie van de ozondesinfectie is facultatief.

 

Nota:

Het groene doopvontdeel is de Technische Parameters van gzvf-12, is andere de parameters van de homologe producten, kunt u naar deze lijst verwijzen om het geschikte product voor u te kiezen.

Contactgegevens
Zhucheng chengpin machinery co., LTD

Contactpersoon: Mr. Calvin

Tel.: 13866752383

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)