Co. van Zhucheng chengpin machines, Ltd

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Zhucheng chengpin machinery co., LTD Fabrieksreis

Goedgetrainde en ervaren werkgevers om al uw vragen te beantwoorden; Bescherming van uw verkoopgebied, ideeën van ontwerp en al uw privé informatie.

—— Gabbe Urbina

„Uw ingenieurstribune uit in hun grongigheid en betrouwbaarheid. Wij overwegen dit zeer belangrijk in het verzekeren van de prestaties van goede kwaliteitsmachines.“

—— Rothwells

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Co. van Zhucheng chengpin machines, Ltd verstrekt hoogstaand en een brede waaier over de hele wereld van machinesproducten, met inbegrip van Plantaardige Wasmachine, Fruitwasmachine, Aardappelwasmachine, Mandwasmachine, de Machine van de Vleesverwerking, de Machine van de Vleesbijl, de Machine van de Vleestuimelschakelaar, Gehaktmolenmachine, Vlees Dobbelende Machine, Automatische Wokmachine, Mengapparaat Mengt Tank, Plantaardige Drogere Machine, Industriële Fruit Drogere Machine en Pasteurisatieapparaatmachine.

   

   

  Zhucheng chengpin machinery co., LTD

  Zhucheng chengpin machinery co., LTD

 • OEM / ODM

  Co. van Zhucheng chengpin machines, Ltd verstrekt hoogstaand en een brede waaier over de hele wereld van machinesproducten, met inbegrip van Plantaardige Wasmachine, Fruitwasmachine, Aardappelwasmachine, Mandwasmachine, de Machine van de Vleesverwerking, de Machine van de Vleesbijl, de Machine van de Vleestuimelschakelaar, Gehaktmolenmachine, Vlees Dobbelende Machine, Automatische Wokmachine, Mengapparaat Mengt Tank, Plantaardige Drogere Machine, Industriële Fruit Drogere Machine en Pasteurisatieapparaatmachine.

   

  Ook, verlenen wij OEM/ODM de dienst.

   

  Wij bieden Vrije reparatie en vervanging van toebehoren binnen één jaar (behalve door de mensen veroorzaakte schade en natuurrampen) aan, de dienst van levennaverkoop, (in de provincie binnen 12 uren/binnen 48 uren na de provinciale plaats van de aankomstdienst). Ons bedrijf stuurde technici om te installeren en te zuiveren.

  Ik hoop oprecht dat wij de kans kunnen hebben friendlyly samen te werken. Tegelijkertijd, heten wij u welkom warm om tijd in het bezige programma te schikken om Zhucheng, de geboortestad van de draak van de geboortestad van onze Chinese Keizer te bezoeken.

   

   

  Dank u voor uw samenwerking!

 • R & D

  Onze creatieve ontwerpstudio verstrekt unieke oplossingen die optimale resultaten bereikt. Ons ontwerpteam bestaat uit structurele, grafische, industriële en gebeëindigde kunstenaars.

Contactgegevens
Zhucheng chengpin machinery co., LTD

Contactpersoon: Mr. Calvin

Tel.: 13866752383

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)