Co. van Zhucheng chengpin machines, Ltd

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Zhucheng chengpin machinery co., LTD

Goedgetrainde en ervaren werkgevers om al uw vragen te beantwoorden; Bescherming van uw verkoopgebied, ideeën van ontwerp en al uw privé informatie.

—— Gabbe Urbina

„Uw ingenieurstribune uit in hun grongigheid en betrouwbaarheid. Wij overwegen dit zeer belangrijk in het verzekeren van de prestaties van goede kwaliteitsmachines.“

—— Rothwells

Ik ben online Chatten Nu

Zhucheng chengpin machinery co., LTD

1 2 3 4 5
Zhucheng chengpin machinery co., LTD Zhucheng chengpin machinery co., LTD Zhucheng chengpin machinery co., LTD Zhucheng chengpin machinery co., LTD Zhucheng chengpin machinery co., LTD
Kantoor Fabriek Fabriek Fabriek Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : ZCCP
Aantal werknemers : 120~150
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 50% - 60%

Co. van Zhucheng chengpin machines, Ltd wordt gevestigd in de mooie stad van Shandong-Schiereiland, zuiden van de kust open stad van Rizhao-Stad; het oosten van Qingdao, een belangrijke havenstad met prettig klimaat; het noorden van de vlieger beroemde Weifang; markt Linyi van het westen de dwars-beroemde kleine goederen. Nationale Weg 206 is dicht aan het stedelijke gebied, en de Jiaoxin-Spoorwegpassen door het. Het vervoer is geschikt, zijn de middelen overvloedig, en de mensen zijn eminent.
Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf de moderne filosofie van het ondernemingsbeheer van „kwaliteit, reputatie, innovatie en de dienst“ aangehangen gecreeerd, op het meer en meer perfecte systeem van de productietechnologie, het het strenge wetenschappelijke kwaliteitsbeheersysteem en systeem van de naverkoopdienst aan gelieve de markt zich te baseren en altijd en voordeel haalt onophoudelijk product uit ontwikkeling en bedrijfseconomie. Tegelijkertijd, besteedt het bedrijf ook grote aandacht in binnen- en buitenland aan de ontwikkelingstendens van de gelijkaardige industrieën, leert de geavanceerde technologie van dezelfde industrie, verbetert onophoudelijk de technische inhoud van de onderneming, en streeft ernaar om de stichting van duurzame ontwikkeling van de onderneming door wetenschappelijke en technologische vooruitgang te consolideren.
Het talent is een vrij belangrijk middel voor het bedrijf. Het doel om personeel te cultiveren is een duurzame ontwikkelingsstrategie voor het bedrijf te bereiken.
Ons bedrijf hangt de bedrijfsfilosofie van „Eerlijkheid aan is de stichting, is de kwaliteit de eerste“, en wij zijn ernstig aan onze klanten: Ons bedrijf heeft een professionele het beheersafdeling van de naverkoopdienst om bevredigende antwoorden binnen 24 uren te geven, en regelmatige telefoongesprekrug en de opvolgendediensten. Open de deur voor klanten.
Het bedrijf is marktgericht, met kwaliteit en reputatie als ontwikkelingsconcept, constant goedkeurend geavanceerde technologie in binnen- en buitenland, onderzoekend en ontwikkelt de producten van uitstekende kwaliteit die geschikter zijn voor de nationale die voorwaarden van China, op de markt worden gebaseerd, die de gebruikers, en het bereiken betere resultaten dient om de maatschappij terug te betalen. De werknemers van het bedrijf hebben volledig te bezoeken en te bespreken enthousiasme, oprechte samenwerking en altijd win-win bedrijven filosofie, warm welkome nieuwe en oude klanten.
Zich concentreert op de toekomst, creeert het bedrijf constant nieuwe energy-saving, milieuvriendelijke en low-carbon oplossingen om onze gebruikers te helpen de concurrerende uitdagingen van de toekomst winnen. Wij zijn ook overtuigd dat wij u met enthousiasme zullen dienen, aandacht aan uw behoeften zullen besteden en uw behoeften zullen overtreffen. Verwachting, met onze inspanningen om de glorie van uw carrière te bereiken.

Contactgegevens
Zhucheng chengpin machinery co., LTD

Contactpersoon: Mr. Calvin

Tel.: 13866752383

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)